به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو از فردا در اسپانیا گرد هم می آیند تا در مورد آخرین تحولات افغانستان به بحث و تبادل نظر بپردازند.
بر اساس این گزارش، نشست وزیران دفاع کشورهای عضوناتو دو روزه بود و در شهر سویل اسپانیا برگزار می شود.
هر چند هنوز درباره مباحثی که قرار است در نشست فردا مطرح شود؛ گزارشی منتشر نشده، اما به احتمال زیاد یکی از محورهای اصلی این نشست، بررسی افزایش کمک مالی و نظامی آمریکا به افغانستان خواهد بود.
یادآور می شود کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا، در سخنرانی خود در نشست کشورهای عضو ناتو که در اواخر ماه گذشته میلادی در بروکسل برگزار شد، اعلام کرده بود : همه ما منافع مشترکی در افغانستان داریم و اگر کمک های خود به این کشور را افزایش ندهیم؛ شاهد افزایش ناآرامی ها در مناطق مختلف افغانستان خواهیم بود.
رایس در ادامه گفته بود: برای افزایش کمک به دولت افغانستان و تسریع روند بازسازی این کشور آمریکا قصد دارد مبلغی بالغ بر 10 میلیارد و 600 میلیون دلار به افغاستان کمک کند.
نظر شما