پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۱۴

بطحایی در جمع خبرنگاران:

تکلیف مدارس در استفاده از کتابهای کمک آموزشی به زودی روشن می‌شود

تکلیف مدارس در استفاده از کتابهای کمک آموزشی به زودی روشن می‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: با ابلاغ دستورالعمل جدیدی تکلیف مدارس در استفاده از کتاب های کمک آموزشی و همکاری با مؤسسات روشن می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه آیین رونمایی طرح توانمندسازی روانی و اجتماعی دانش‌آموزان، والدین و کارکنان و نسخه ارتقاء یافته سامانه جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) درباره وجود تبلیغات کتب کمک آموزشی، گفت: تا زمانی کنکور را به شکل موجود داریم نمی‌توانیم بگوییم بچه‌ها کلاس کنکور نروند و از کتاب‌های کمک آموزشی استفاده نکنند. اما در این راستا در هفته آینده دستورالعمل جدید برای کتاب‌های کمک آموزشی و آزمون‌های آزمایشی به استان‌ها ابلاغ می‌کنیم و تکلیف مدارس در استفاده از کتاب های کمک آموزشی و همکاری با مؤسسات روشن می‌شود.

محمد بطحایی درباره اینکه برخی مؤسسات آموزشی مجوز از دستگاه های دیگر دارند، ادامه داد: در حال بررسی مجوزها هستیم.

وی درباره موضوع بررسی سوابق تحصیلی گفت: در شورای سنجش و پذیرش دانشجو، موضوع بررسی مجدد سوابق تحصیلی در دستور کار است که وزیر علوم نتیجه را اعلام می‌کند.

کد خبر 4451020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
      0 0
      لازم نیست دبیرستانها عریض و طویل باشند بلکه باید دارای ساختمانهای کوچکی باشند تا بتوانند مناطق زیادی از یک شهر را تحت پوشش قرار دهند و کنترل و ارایه خدمات به آنها آسانتر باشد