پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۳۵

دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو در ایران:

ارتقای کیفیت آموزش از مهمترین دغدغه‌های کشورهای عضو آیسسکو است

ارتقای کیفیت آموزش از مهمترین دغدغه‌های کشورهای عضو آیسسکو است

دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو در ایران، ارتقای کیفیت آموزش، علم و فناوری و همکاری در اجرای پژوهش‌های علمی را از مهمترین دغدغه‌های کشورهای عضو آیسسکو اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کریمی در آئین افتتاحیه اجلاس دبیران کل کمیسیون‌های ملی آیسسکو در شیراز گفت: دغدغه کشورهای عضو آیسسکو اهتمام و توجه هر چه بیشتر به ارتقای کیفیت آموزش، علم و فناوری و همکاری در اجرای پژوهش‌های علمی است.

دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو در ایران ایجاد تحرک در نسل جوان برای فعالیت‌های مشترک اسلامی و توسعه پایدار، توسعه کیفی و برابری فرصت‌ها در زمینه آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات کشورهای عضو را از مهمترین دستاوردهای کمیسیون‌های ملی آیسسکو در سه سال گذشته اعلام کرد.

کریمی در ادامه به برنامه‌های کمیسیون ملی آیسسکو در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کمیسیون ملی در ایران در قالب هشت کمیته تخصصی شامل آموزش عالی، آموزش و پرورش، آموزش برای توسعه پایدار، اخلاق در علوم و تکنولوژی، علوم و فناوری و کمیته‌های محیط زیست و فرهنگ و ارتباطات فعالیت می‌کند که اعضای این کمیته‌ها را جمعی از متخصصان و نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی تشکیل می‌دهند و با همکاری و تعامل یکدیگر برای عملیاتی‌کردن اهداف و راهبردهای سازمان آیسسکو در ایران و همچنین اجرای فعالیت‌های مشترک بین‌المللی تلاش می‌کنند.

کد خبر 4455088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha