محسن بیگدلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص احداث و راه اندازی مترو گلستان اظهار داشت: بر اساس توافق اولیه ای که با معاونت حمل و نقل شهرداری تهران داشتیم قرار بر این شد مقصد بعدی مترو اسلامشهر در گلستان باشد.
بیگدلی افزود: شهرداری گلستان حتی پیش از شهرداری اسلامشهر استارت متروی این شهر را زده بود تا حدی که ۴۰۰ میلیون تومان هم در دوره چهارم شورا برای اجرای طرح مطالعاتی مترو هزینه کرده بود.
عضو شورای شهر گلستان مترو را خط پایانی بر ترافیک جاده ساوه دانست و گفت: بی شک تا پایان عمر شورای پنجم گلستان کلنگ ایجاد مترو این شهر به زمین خواهد خورد.
وی ثبات مدیریت را رمز موفقیت گلستان دانست و گفت: بزرگترین خودزنی شوراهای گلستان در دو دهه اخیر جابه جایی پی در پی مدیریت شهری بود چرا که در ۲ دهه اخیر، گلستان ۱۵ شهردار به خود دیده است.
نظر شما