به گزارش خبرنگارمهر، سید جواد حسینی بعدازظهر دوشنبه در نشست هیأت رئیسه مجمع مشورتی جوانان و برخی رؤسای مجامع مشورتی شهرستان هااظهار کرد: هدف ایجاد مجمع مشورتی جوانان ساز و کاری مشارکت جویانه و نظام مند برای مشارکت جوانان در عرصه های تصمیم گیری و تصمیم سازی است.
وی افزود:به همین دلیل در ۲۸ شهرستان استان این مجامع مشورتی تشکیل شدند و امروز این مجامع باید بعد از دوره آگاهی و شناخت از وضعیت موجود و ظرفیت ها و چالش های شهرستان واستان وارد فاز دوم کار یعنی ارائه طرح و برنامه به کارگروه های مختلف شورای برنامه ریزی و توسعه استان شوند.
معاون استانداری خراسان رضوی ادامه داد:این مجامع مشورتی بایددر همه کارگروه های شورای برنامه ریزی و توسعه حضور فعال داشته باشند تا هدف اصلی این مجمع مشورتی که بهره گیری از ظرفیت پویایی و دانشی جوانان در تصمیم گیریهای توسعه ای استان است ، محقق شود.
وی گفت: در حوزه گردشگری شما می توانید طرحهای مختلف را از طریق شناخت ظرفیت های گردشگری شهرستان ها داشته باشید چرا که ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا به لحاظ میراث تاریخی و فرهنگی است و جزء پنج کشور مهم دنیا در خصوص منابع و آثار طبیعی است که باید از این ظرفیت ها استفاده شود.
حسینی افزود:این موقعیت های بی بدیل در شهرستان های استان فراوان وجود دارد و شناسایی و طرح و ایده پیرامون آنها از طریق این مجامع می تواند ارائه شود، همچنین در حوزه زیارت با توجه به اینکه ارتقاء فرهنگ میزبانی از طریق مردم محور شدن امکان تحقق بیشتری دارد تشکلهای غیردولتی جوانان و مجامع مشورتی جوانان در این خصوص می توانند بسیار کمک کننده باشند.
وی بیان کرد:مجمع مشورتی یک نهاد مشورتی است نه اجرایی ، بنابراین می تواند ایده ها و طرحهایی را ارائه و از طریق کارگروههای شورای برنامه ریزی و توسعه به تصویب برساند و این ایده ها و طرحها از طریق دستگاههای دولتی خصوصاٌ تشکلهای غیردولتی اجرایی شود.
نظر شما