پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان خبر داد:

اپلیکیشن گردشگری لرستان در صورت تأمین اعتبار تهیه می‌شود

اپلیکیشن گردشگری لرستان در صورت تأمین اعتبار تهیه می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان گفت: اپلیکیشن گردشگری این استان در صورت تأمین اعتبار تا قبل از عید نوروز تهیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی صبح امروز پنجشنبه در ستاد خدمات سفر لرستان با اشاره به اینکه امسال ساماندهی چادرهای گردشگری را در استان خواهیم داشت، گفت: در مورد افزایش قیمت هتل ها،  کیفیت خدمات باید استاندارد شود تا در این حوزه مجوز بدهیم.

وی با بیان اینکه امسال هنوز یک ریال اعتبار بخش تبلیغات را به ما نداده اند، تصریح کرد: برای جذب گردشگر باید برنامه های تلویزیونی را در شبکه های استان های همجوار و از طریق شبکه های سراسری داشته باشیم که متاسفانه تاکنون اعتباری برای بخش ها نداده اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: به دنبال این هستیم یک اپلیکیشن طراحی کنیم که اگر تا قبل از نوروز اعتبار تخصیص یابد این اپلیکیشن تهیه می شود و اقدام موثری خواهد بود؛ در قالب این برنامه گردشگر از هر مرزی به لرستان بیاید با یک پیامک اپلیکیشنی را به او معرفی می کنیم و همه جاذبه های لرستان با ظرفیت، شرایط اسکان،  قیمت و شرایط خاص معرفی می شود.

کد خبر 4465611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha