پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

در دمشق انجام شد؛

دیدار وزیران خارجه کره شمالی و سوریه/ تاکید بر توسعه روابط

دیدار وزیران خارجه کره شمالی و سوریه/ تاکید بر توسعه روابط

رسانه های خارجی از دیدار وزیران خارجه کره شمالی و سوریه در دمشق و تاکید بر توسعه روابط فیمابین تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی که به دمشق سفر کرده است با ولید المعلم همتای سوری خود دیدار کرد.

روابط دوستانه، تاریخی و همکاری میان کره شمالی و سوریه و راههای توسعه آن در تمامی زمینه ها از جمله موضوعات مورد بحث در این دیدار بود.

وزیران خارجه سوریه و کره شمالی همچنین درباره مقابله با چالش هایی که استقلال و حاکمیت دو کشور را به خطر می اندازد، گفتگو کردند.

ولید المعلم در این دیدار بر حمایت دمشق از پیونگ یانگ در برابر تحریم ههای اقتصادی تحمیلی آمریکا بر کره شمالی که طی سالها ادامه داشته است تاکید کرد.

وزیر خارجه کره شمالی نیز اعلام کرد که پیونگ یانگ از سوریه در برابر جنگ ظالمانه و تروریسم علیه دمشق حمایت می کند.

کد خبر 4476001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha