اصغر رحیمی سرمربی پاس بعد از شکست برابر دانشگاه آزاد به خبرنگار مهر گفت : ما از ابتدای شروع لیگ مشکلات فراوانی از جهت آسیب دیدگی نفرات خود داشتیم که همین مسائل در این مسابقات گریبان ما را گرفت. به دلیل آسیب دیدگی افشار و کرمی مجبور شدیم ارنج خود را تغییر دهیم. ضمن اینکه ما نسبت به دانشگاه آزاد راه سخت تری را تا فینال طی کردیم. البته معتقدم اگر امتیار طلائی در بازی سوم به نفع غلامزاده رقم می خورد وضع فرق می کرد. ضمن اینکه تاجیک با نیروی جوانی خود برابر رستمی خیلی خوب کار کرد. با این حال از اینکه جام در ایران ماند خوشحالم.
وی در مورد سطح فنی این رقابتها گفت: با توجه به اینکه اولین دوره مسابقات را پشت سر گذاشتیم بد نبود. غیبت چین تایپه و اردن بر سطح فنی تاثیر داشت و اگر این دو کشور و یا حتی تایلند حضور داشتند بهتر بود. ولی در کل با توجه سوم شدن تیم اول کره و حذف تیم دوم آنها برای اولین دوره ، قابل توجه و شروع خوبی بود.
سرمربی تیم تکواندو در رابطه با نحوه برگزاری مسابقات گفت: بد نبود. فکر می کنم برگزاری مراسم افتتاحیه با آن سطح و آوردن تیم نمایش کره خوب بود.هرچند ایرادتی هم داشت.
اصغر رحیمی درپایان پیرامون قضاوت داوران گفت: داوری بدون ضعف وجود ندارد ولی آوردن این سیستم خیلی درکاهش اشتباهات موثر بود و غیر از آن یک مورد در بازی کره و دانشگاه آزاد من ندیدم که اعتراض جدی از سوی مربیان صورت گیرد.


نظر شما