۲۳ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۷

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

ایستادگی جمهوری اسلامی در برابر زورگویی استکبار همیشگی است

ایستادگی جمهوری اسلامی در برابر زورگویی استکبار همیشگی است

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: ایستادگی جمهوری اسلامی در برابر زورگویی های استکبار همیشگی است و دشمن بداند که هرگز در مورد قدرت دفاعی و استقلال کشور مذاکره ای نخواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های نماز عبادی سیاسی روز جمعه در مصلای بیت المقدس شهر اراک اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هرگز و تحت هیچ شرایطی در ارتباط با قدرت دفاعی، تمامیت ارضی و استقلال خود پای مذاکره نمی نشیند و معتقدیم که این مباحث قابل مذاکره نیستند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: امروز ایران اسلامی در برابر دشمن با اقتدار ایستاده و در آینده نیز خواهد ایستاد و دشمن باید بداند که نمی تواند با اعمال تحریم و فشارهای مختلف، امت اسلامی ایران را تسلیم خود کند.

استکبار بداند که نمی تواند استقلال و اقتدار ما را بگیرد

دری نجف آبادی بیان کرد: ایران اسلامی با بهره گیری از تعالیم قرآن و اسلام و آرمان های امام راحل و شهدا و همچنین رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مسیر اقتدار است و قدرت های جهانی نیز باید بدانند که نمی توانند استقلال و اقتدار ما را بگیرند.

امام جمعه اراک خاطرنشان ساخت: برای صیانت از انقلاب و نظام اسلامی تاکنون جان های بسیار تقدیم شده و امروز نیز ما در ادامه راه شهدا و ایثارگران، مقابل دشمن با تمام توان می ایستیم و ظلم و زورگویی را قبول نمی کنیم.

ایران در جهان به عنوان یک کشور مقتدر و عزتمند شناخته می شود

وی تصریح کرد: به سبب همین ایستادگی و مقاومت است که امروز جمهوری اسلامی در منطقه و در جهان به عنوان یک کشور مقتدر و عزتمند شناخته می شود و آحاد جامعه بایستی در راستای رشد و توسعه کشور بیش از پیش تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: در حوزه علم و دانش، کشور طی چهار دهه اخیر دستاوردهای بسیار داشته و این روند رشد بایستی همچنان حفظ شود و نظام آموزش عالی و مراکز دانشگاهی نیز به آن توجه ویژه ای داشته باشند. همچنین تعامل و وحدت حوزه و دانشگاه باید گسترده تر و اثرگذارتر شود.

موسسات دانش بنیان و مراکز علمی و پژوهشی حمایت شوند

دری نجف آبادی اضافه کرد: یکی از بخش هایی که در همین راستا باید به آن توجه شود، موسسات دانش بنیان و همچنین مراکز علمی و پژوهشی هستند، این مهم به رشد علمی و همچنین تحقق توسعه کشور کمک شایانی می تواند داشته باشد.

امام جمعه اراک با اشاره به مشکلات معیشتی مردم عنوان کرد: در شرایط کنونی نظارت جدی بر بازار عرضه کالا به ویژه کالاهای اساسی و کنترل قیمت ها باید در دستور کار دولت و دستگاه های اجرایی مسئول باشد و همچنین سیاست گذاری های حوزه اقتصادی به نحوی انجام پذیرد که تولید داخلی مورد حمایت قرار گیرد و ارزش پول کشور حفظ شود.

کد خبر 4484703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha