۳۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۳۰

دو تیم به رقابت های لیگ برتر بسکتبال با ویلچر راه یافتند

دو تیم به رقابت های لیگ برتر بسکتبال با ویلچر  راه یافتند

در پایان رقابت های لیگ دسته اول بسکتبال با ویلچر کشور تیم های جانبازان فارس و جامعه معلولین ایلام به لیگ برتر راه یافتند .

به گزارش خبرگزاری مهر ، مرحله نهایی لیگ دسته اول بسکتبال با ویلچر با حضور تیم های راه یافته به این مرحله شامل ایثار تهران ، جامعه معلولین ایلام ، گلستان ( گنبد) ، جانبازان فارس ، بنیاد قم ، هیات مازندران ، هیات ارومیه و تربیت بدنی بهزیستی کشور طی سه روز در سالن یادگار امام شهر شیراز برگزار شد.

 این مسابقات در دو گروه برگزار شد که چهار تیم ایثار تهران ، گلستان ، جانبازان فارس و جامعه ایلام به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که در این مرحله دو تیم جانبازان فارس  و جامعه معلولین ایلام راهی دیدار نهایی شدند. جانبازان فارس در نهایت موفق شد با نتیجه 43 بر 29 بر تیم ایلام غلبه کند و ضمن کسب مقام قهرمانی همراه با تیم ایلام به لیگ برتر بسکتبال با ویلچر کشور راه یافت.

 دیدار رده بندی را نیز تیم های ایثار تهران و گلستان ( گنبد) برگزار کردند که تیم گنبد موفق شد در دیداری نزدیک و با امتیاز 32 بر 30 پیروز میدان باشد و به مدال برنز دست یابد. کاپ اخلاق این دوره از مسابقات هم به تیم ایثار تهران رسید.

کد خبر 450137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha