پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۱۹

تا پایان سال آینده؛

طرح های هادی اولویت دار در آذربایجان غربی اجرایی می شود

طرح های هادی اولویت دار در آذربایجان غربی اجرایی می شود

ارومیه - سرپرست معاونت هماهنگی امورعمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: طرح های هادی اولویت دار در آذربایجان غربی اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان آرامون در جلسه بررسی مشکلات طرح های هادی روستایی استان اظهارداشت: افزایش جمعیت ساکن در روستاها و سرریز جمعیتی شهرهای کوچک به روستاهای حاشیه شهرهای بزرگ استان در تامین فضای مورد نیاز برای ساخت واحد مسکونی و سایر کاربریها مشکلاتی را بوجود آورده که با توجه به افزایش میزان تقاضا شاهد رشد ساخت و سازهای غیر مجازدر مناطق روستایی هستیم و باید نسبت به مدیریت شرایط موجود و کنترل آن چاره اندیشی کرد.

وی افزود: تهیه طرح های هادی با هدف تامین نیازمندی های کالبدی و کاربریهای روستاها با افق ۱۰ ساله درتمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به انجام رسیده که تعداد ۸۰۰ روستای استان این مدت زمان سپری شده و باید در برنامه بازنگری قرار گیرند.

خدرلو مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت:مشکل ساخت و سازهای غیر مجاز در حاشیه روستاهای استان در ۳ شهر ارومیه، بوکان و خوی بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است .

وی افزود:بدلیل عدم امکان نظارت براین ساخت و سازها واحدهای مسکونی احداث شده در حاشیه روستاها مغایر با اصول فنی بوده و از مقاومت و پایداری لازم در مقابل حوادث نیز برخوردار نیستند.

این جلسه به منظوررفع مشکلات روستاهای پرجمعیت و تامین فضای مورد نیاز برای ساخت واحدهای مسکونی و کاربریهای مورد نیاز برگزار و مقرر شد با هماهنگی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار طرح های هادی روستاهای اولویت دار استان تا پایان سال ۹۸ اجرایی شود.

کد خبر 4502705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha