به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدعلی محققی امروز در جمع خبرنگاران افزود: معرفی طب در فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی و طرح مسائل مربوط به حقوق، تاریخ و اخلاق پزشکی از جمله موضوعات مرتبط در این دبیرخانه ویژه است. این دبیرخانه در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تأسیس شده و در حال تهیه برنامه درسی 2 تا 3 واحدی "طب در تاریخ، تمدن و فرهنگ ایرانی و اسلامی" است.
وی یاد آور شد: تشکیل هیئت های علمی و کارشناسی تحصیلی مرتبط با این موضوع، طراحی و تصویب دوره های آموزشی طب سنتی و مکمل از جمله فعالیت های این دو دبیرخانه است.
معاون وزیر بهداشت همچنین از طراحی دوره دکتری تخصصی طب سنتی و مکمل در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: هم اکنون دوره کارشناسی ارشد طب سنتی و مکمل طراحی شده است و از میان پزشکان عمومی در این آزمون دانشجو پذیرفته می شود و امیدواریم به زودی زمینه ارتقاء این رشته در وزارت بهداشت فراهم شود.
وی از ایجاد دوره های دکتری تخصصی برای رشته های داروسازی سنتی و اخلاق پزشکی با گرایش اخلاق و حقوق پزشکی خبر داد و گفت: پایه گذاری های جدید، نگاه دانشگاه ها، توسعه علمی بر اساس دانش و نیاز روز با بهره گیری از آموزه های دین اسلام و تمدن ایرانی و اسلامی در طراحی این رشته ها در نظر گرفته شده است.
محققی خاطرنشان کرد: طراحی برنامه درسی این رشته های جدید در شورای دبیران وزارت بهداشت نهایی شده است و امیدواریم در تمامی این رشته ها از مهرماه سال 86 پذیرش دانشجو داشته باشیم.
وی اضافه کرد : درس نامه این رشته ها تدوین شده، گروه های علمی تشکیل شده است و اساتید و اعضای هیئت علمی مورد نیاز برای آموزش این رشته ها در کارگاه های آموزشی مورد نیاز شرکت کرده اند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد : واحد درسی "طب در تاریخ، تمدن و فرهنگ ایرانی و اسلامی" مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و همچنین در فرهنگستان علوم پزشکی کشور نیز برای ارائه به دانشجویان علوم پزشکی مورد تصویب قرار گرفته است و از مهرماه 86 در همه مقاطع و رشته های علوم پزشکی کشور ارائه می شود.
وی افزود: همچنین زمینه برای ارائه این واحد درسی برای تمام مقاطع آموزشی کشور از آموزش و پرورش تا دانشگاه های علوم پزشکی و غیر پزشکی فراهم شده است.
محققی گام بعدی در این زمینه را آموزش اعضای هئیت علمی برای ارائه این واحد درسی در دانشگاه ها عنوان کرد.
نظر شما