پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۳۱

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان خبر داد:

افزایش ۲۵ درصدی تشکل های کارگری و کارفرمایی در استان همدان

افزایش ۲۵ درصدی تشکل های کارگری و کارفرمایی در استان همدان

همدان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از رشد ۲۵ درصدی تشکل های کارگری و کارفرمایی در استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد توصیفیان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران نقش تشکل های کارگری و تعامل آنان با کارفرمایان را در امر تولید موثر خواند و گفت: هر قدر این هم افزایی بیشتر باشد به طور قطع شاهد رونق تولیدات داخلی خواهیم بود.

وی عنوان کرد: تشکل های کارگری و کارفرمایی در استان همدان با تعامل سازنده و هم افزایی می توانند به رونق تولید کمک کنند.

توصیفیان همسو شدن تشکل های کارگری و کارفرمایی را نیاز اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: تشکل های کارگری و کارفرمایی نقش زیادی در این خصوص دارند.

وی تلاش در راستای صیانت از نیروی کار را امری مهم خواند و گفت: توسعه ارتباطات و تعامل بین تشکلهای کارگری و کارفرمایی به این امر خطیر کمک می کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در ادامه نقش آموزش را در بالا بردن و ارتقاء سطح دانش کارگران و کارفرمایان مهم خواند و گفت: سعی داریم با ارائه آموزش های لازم از قبیل بهداشت و حفاظت کار، ایمنی و بازرسی کار و قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی فضای کارایمن را برای آنان فراهم کنیم.

وی همچنین حضور و تعامل نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان در سطح کشور را ارزنده خواند و با اشاره به رویکرد و سیاست گذاریهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توسعه تشکلها، گفت: تقویت و توسعه این تشکل ها به بهبود فضای کسب و کار کمک می کند.

وی گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در خدمت تشکلات کارگری و کارفرمایی بوده و خواستار تقویت فعالیت های انجمن های صنفی به عنوان شرکای اجتماعی دولت در راستای اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی است چرا که تشکل های کارگری و کارفرمایی در تعامل سازنده با یکدیگر امنیت شغلی را فراهم می کنند.

توصیفیان به رویکرد و سیاست گذاری های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توسعه تشکل‌ها نیز اشاره و تقویت و توسعه این تشکل‌ها را موجب بهبود فضای کسب و کار دانست و اضافه کرد: در بحث شورای اسلامی کار تحقق ۱۰۰ درصدی و در نماینده کارگران تحقق ۱۴۱ درصدی را شاهدیم و افزایش ۲۵ درصدی تشکل های کارگری و کارفرمایی در استان همدان نیز مشهود است.

                                                          

کد خبر 4505511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha