به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، غلامرضا بخشی خانیکی با اشاره به کسب مقام اول این دانشگاه در زمینه برگزاری دوره های مهارتی آموزشی و درآمدزایی گفت: بیش از ۲۰۰ عنوان دوره آموزشی با نظارت و هدایت مسئولان ستاد در دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شده است.
وی گذار از دانشگاه نسل دوم و سوم را راهکار ناگزیر دانشگاه های دنیا خواند و خاطر نشان کرد: ما هم سعی می کنیم با جدیت تمام در حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی، بسترهای لازم را برای این دگرگونی و افزایش توانمندی کارآفرینی و مهارتی مخاطبان این دانشگاه فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران توجه به حوزه مهارت آموزی را بسیار حائز اهمیت خواند و افزود: خوشبختانه علاوه بر دوره های مهارتی و درآمدزایی، در حوزه پژوهش و حوزه امور دانشجویی هم همکاران ما مقام اول را کسب کرده اند.



نظر شما