۲ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۳۷

رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان:

یک درصد تماس های برقرار شده با مرکز ۱۲۵ همدان به عملیات منجر شد

یک درصد تماس های برقرار شده با مرکز ۱۲۵ همدان به عملیات منجر شد

همدان - رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان از برقراری ۴۰۰ تماس بامرکز ۱۲۵ همدان و انجام ۴ عملیات طی یک روز خبر داد.

محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت در یک عملیات اطفای حریق و ۳ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۴۰۰ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۴ مورد منجر به عملیات شده، ۱۵ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۴۱ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: عملیات انجام شده در این مدت یک مورد آتش سوزی شامل حریق خودرو در خیابان قلیانی بوده است.

وی گفت: همچنین ۳ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در استادان، مهار حیوانات در خیابان بوعلی و رها سازی اندام بدن از داخل فلزات زینتی و زیورآلات در محل ایستگاه مرکزی توسط آتش نشانان به انجام رسید.

بیاناتی اضافه کرد: تعداد یک نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.

کد مطلب 4520094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha