پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ بهمن ۱۳۹۷، ۲۳:۲۲

در نشست خبری مطرح شد؛

بزرگترین خانه اسکواش جنوب‌شرق کشور در یزد افتتاح می‌شود

بزرگترین خانه اسکواش جنوب‌شرق کشور در یزد افتتاح می‌شود

یزد ـ معاون پشتیبانی و توسعه منابع ورزش و جوانان استان یزد از افتتاح بزرگترین خانه اسکواش جنوب شرق کشور در یزد به مناسبت ایام دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌محمد شیخی امشب در نشستی خبری با اشاره به اینکه قرار بوده در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۴۰ پروژه ورزشی در مناطق مختلف استان یزد به بهره‌برداری برسد، اظهار داشت: این بخش از پروژه‌های در قالب ۴۰ خانه ورزش روستایی و چند زمین چمن مصنوعی افتتاح خواهد شد.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷ پروژه ورزشی از جمله چند زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۵ میلیارد تومان در مناطق مختلف استان افتتاح و بهره برداری شده است.

شیخی خاطرنشان کرد: در دهه فجر نیز ۱۶ پروژه با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که از جمله آنها می‌توان به استخر سرپوشیده میبد، سالن سرپوشیده تنگ چنار، سالن خرانق، ۱۱ زمین چمن روستایی، خانه اسکواش و ... اشاره کرد.

وی یادآور شد: تا پایان سال جاری نیز ۱۴ پروژه دیگر با اعتبار ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع ورزش و جوانان استان یزد، یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های ورزشی استان یزد را سالن اسکواش اعلام کرد و گفت: این سالن یکی از بزرگترین و مجهزترین سالن‌های اسکواش در جنوب‌شرق کشور است.

شیخی با بیان اینکه یزد قطب اسکواش کشور به شمار می‌رود، عنوان کرد: با بهره‌برداری از این سالن، استان یزد حتی امکان میزبانی مسابقات جهانی اسکواش را نیز خواهد داشت.

کد خبر 4525570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha