۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۸

با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

۵۱۲ واحد مسکونی فرهنگیان در فارس به بهره برداری رسید

۵۱۲ واحد مسکونی فرهنگیان در فارس به بهره برداری رسید

شیراز - در دومین روز از دهه مبارک فجر ۵۱۲ واحد مسکونی تعاونی فرهنگیان فارس توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شیراز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریعتمداری ظهر شنبه در دومین روز از سفر استانی خود به فارس در مراسم بهره برداری از ۵۱۲ واحد مسکونی، گفت: آنچه که در موضوع مسکن بسیار چشم گیر است رشد ساخت ساز برای محرومین بود که خوشبختانه با پیش از پیروزی انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست.

وی تصریح کرد: تا به امروز بیش از ۱ میلیون واحد مسکونی توسط تعاونی های مسکن ساخته شده و امروز هم دولت در تلاش است که مسکن های نیمه تمام مهر با به بهره برداری برساند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در بحث تعاونی های کمبودهای قانونی و مشکلاتی وجود دارد که در تلاش برای رفع آنها هستیم و از طرفی نیز باید به این مورد توجه داشت که اگر یک تعاونی تخلفی انجام داده آن را به پای تمامی تعاونی ها نگذاریم.

کد مطلب 4531209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha