۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۱۷

با حضور استاندار سمنان؛

مدرسه ۱۲ کلاسه خیّرساز مصلی‌نژاد سمنان افتتاح شد

مدرسه ۱۲ کلاسه خیّرساز مصلی‌نژاد سمنان افتتاح شد

سمنان - مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان از افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه خیّر ساز مصلّی‌نژاد در شهر سمنان خبر داد و گفت: برای ساخت این مجموعه ۵۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی و خیری هزینه شده است.

سعید هژبری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه بعدازظهر دوشنبه در چهارمین روز دهه فجر و با حضور استاندار سمنان مدرسه ۱۲ کلاسه خیّر ساز مصلّی‌نژاد افتتاح و به بهره‌برداری رسید، ابراز داشت: برای این مجموعه ۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلون ریال از اعتبارات دولتی و مابقی از سوی خیران هزینه و تامین شده است.

وی بابیان اینکه زیر بنای این ساختمان دو هزار و ۵۸۳ متر مربع است و یک هزار و ۹۰۰ متر مربع ساختمان آموزشی دارد، اضافه کرد: این مدرسه از سالن ورزشی، کتابخانه، آزمایشگاه و اتاق‌های اداری برخوردار است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان بابیان اینکه استفاده از ظرفیت خیران می‌تواند به افتتاح زود هنگام پروژه‌های مدرسه‌سازی منتهی شود، ابراز داشت: خوشبختانه خیران در این زمینه ورود بسیار خوبی دارند و این پروژه به‌خوبی گواه این موضوع است که کمک آن‌ها توانست این مدرسه را به بهره‌برداری برساند.

هژبری بابیان اینکه به دنبال استانداردسازی، تجهیز و نگهداری مدارس هستیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان آینده‌سازان فردای این سرزمین هستند لذا هر چه در زمینه توسعه فضاهای آموزشی گام برداریم نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

وی بابیان اینکه طی دهه فجر طرح‌های دیگری نیز در حوزه نوسازی و تجهیز مدارس در شرف انجام است، اضافه کرد: چهارشنبه هفته جاری، هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران شهر سمنان نیز با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات کلنگ زنی می‌شود.

کد خبر 4533397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha