پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۷:۴۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:

۴۰۰هکتار آبیاری نوین در دیباج دامغان به بهره‌برداری رسید

۴۰۰هکتار آبیاری نوین در دیباج دامغان به بهره‌برداری رسید

دامغان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، بابیان اینکه تاکنون ۴۰۰ هکتار آبیاری نوین در دیباج دامغان اجراشده است، گفت: توسعه کشت با سیستم‌های نوین در اولویت جهاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد عصر سه‌شنبه در حاشیه سفر علی‌رضا آشناگر استاندار سمنان به دیباج دامغان باهدف افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های دهه فجر، ضمن بیان اینکه تاکنون ۴۰۰ هکتار سامانه نوین آبیاری در دیباج به بهره‌برداری رسیده است، ابراز کرد: باوجود خشک‌سالی‌های اخیر باید تلاش کنیم تا درزمینهٔ مدیریت آب اقدامات ویژه‌ای را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: طرح مطالعاتی سامانه‌های نوین آبیاری در سطح  ۱۰۰ هکتار دیگر از اراضی دیباج به انجام رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: موقعیت جغرافیایی منطقه دیباج مستعد باغداری است و لذا می‌طلبد تا کشاورزان این منطقه نسبت به تغییر کشت از زراعی به باغداری اقدام کنند.

میرعماد، ضمن اشاره به ظرفیت‌های دامغان در راستای اشتغال‌زایی بخش کشاورزی و همچنین گیاهان دارویی، تأکید کرد: دیباج، ظرفیت‌های بسیار بالایی برای کاشت گیاهان دارویی و نیز پرورش گل محمدی دارد.

وی افزود: جاده بین‌مزارع دیباج به مثابه یکی از مطالبات مردمی طی سال گذشته احداث و اصلاحات جدید این جاده‌ها نیز طی سال‌جاری به انجام‌ رسیده تا شاهد بهبود وضعیت تردد در مسیرهای بین مزارع باشیم.

کد خبر 4540547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha