پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

واکنش کوبنده فرمانده عراقی به ادعای سفارت آمریکا در بغداد

واکنش کوبنده فرمانده عراقی به ادعای سفارت آمریکا در بغداد

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق به ادعای سفارت آمریکا در بغداد مبنی بر اینکه نیروهای عراقی آمادگی لازم برای برقراری امنیت را ندارند، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النهرین، یحیی رسول سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق به موضع گیری منفی سفارت آمریکا در بغداد درباره نیروهای امنیتی عراق واکنش نشان داد.

وی افزود: آنچه سفارت آمریکا در عراق درباره نیروهای امنیتی گفته است ارزیابی دقیقی نیست و دیدگاهی غیرواقعی است زیرا این نیروها با داعش مقابله کرده و اراضی را آزاد کرده اند.

رسول تاکید کرد: نیروهای ارتش، پلیس، حشد شعبی و نیروهای مبارزه باتروریسم آمادگی کامل برای مقابله با هر تحرک خصمانه ای را دارند و نیازی به طرف خارجی نیست. ماموریت نیروهای ائتلاف بین المللی آموزشی و مستشاری و حمایت هوایی است و به آن محدود می شود. نیروهای عراقی از سال ۲۰۰۳ به بعد پیشرفت های قابل ملاحظه ای به دست آورده است و در جنگ با داعش نیز تجارب گرانبهایی کسب کرده است.

شایان ذکر است که سفارت آمریکا در بغداد مدعی شده بود که نیروهای امنیتی عراق هنوز آماده برقراری امنیت نیستند و این توان را ندارند.

کد خبر 4548852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha