۱۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۴۸

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی مازندران:

انتقال آب دریای خزر یک شوخی خطرناک است

انتقال آب دریای خزر یک شوخی خطرناک است

ساری – عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی و شورای عالی استان مازندران گفت: نباید با طرح انتقال آب دریای خزر که یک شوخی خطرناک است، مردم مازندران را به چالش کشاند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی آقامیری صبح دوشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به بحران آب و انتقال آب دریای خزر به سمنان را از جمله دغدغه مهم مردم شمال کشور برشمرد و گفت: مازندران تکه از شمال کشور بوده که دارای مواهب خدادادی است و به دلیل برخی طرح‌ها، محیط زیست و جنگل‌های آن درحال تخریب است.

رئیس هیئت رئیسه شورای عالی مازندران با اشاره به طرح انتقال آب دریای خزر به سمنان یادآور شد: تمامی مباحث مطرح شده درباره انتقال آب دریای خزر در دوره دوم رؤسای جمهوری عنوان شده است و نباید از نجابت مردم مازندران سو استفاده کرد.

آقامیری تصریح کرد: به جای حل مسائل اساسی مازندران نباید با طرح‌های بدون کارشناسی مانند انتقال آب دریای خزر به چالش کشاند و باید به حق و حقوق مردم استان توجه کرد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی و شورای عالی استان مازندران با بیان اینکه انتقال آب دریای خزر به کویر یک شوخی خطرناک است گفت: شالیزار، مرکبات و برنج در سمنان کشت نمی‌شود و نباید با این طرح مردم مازندران را به چالش کشاند.

آقامیری با بیان اینکه شورای عالی استان‌ها ۷۵ عضو در کشور و هشت کمیسیون دارد اظهار داشت: در شورای عالی استان‌ها، وضع قوانین محلی و ملی و نظارت بر عملکرد شوراها صورت می‌گیرد و وضع قوانین در شوراهای عالی استان‌ها به صورت لایحه و طرح در قالب پیشنهاد از سوی دستگاه‌های اجرایی، بخش‌های خصوصی و عمومی به دبیرخانه شورا ارائه می‌شود.

وی از تصویب ۲۵ طرح و ابلاغ آن از سوی شورای عالی استان‌ها خبر داد و گفت: ۳۵ طرح نیز در حال بررسی است.

کد مطلب 4558593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha