تحولات فلسطین؛

به صدا درآمدن آژیر خطر در سرزمین های اشغالی/شلیک دو راکت از غزه

به صدا درآمدن آژیر خطر در سرزمین های اشغالی/شلیک دو راکت از غزه

منابع صهیونیستی شامگاه چهارشنبه از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست نشین مجاور غزه در پی حمله راکتی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، منابع صهیونیستی شامگاه چهارشنبه از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست نشین مجاور غزه خبر دادند.

بنا بر اعلام منابع صهیونیستی، دو راکت از نوار غزه به شهرک‌های صهیونیست نشین مجاور این نوار شلیک شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از نظامیان این رژیم مدعی شد که دو راکت شلیک شده از غزه توسط گنبد آهنین رهگیری شده‌اند.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» گزارش داد که گنبد آهنین در رهگیری این دو راکت ناکام مانده و راکت‌ها به منطقه‌ای باز در شهرک صهیونیست نشین «اشکول» اصابت کرده‌اند.

حمله جنگنده های اشغالگر به غرب خان یونس

همچنین جنگنده های رژیم صهیونیستی در واکنش به این حمله، منطقه «المیناء الجدید» در غرب خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را هدف حمله قرار دادند.

از سوی دیگر، پنج فلسطینی چهارشنبه شب در تیراندازی نظامیان صهیونیست در شرق غزه زخمی شدند.

کد مطلب 4561540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha