پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۱۹

امام جمعه رامسر:

وضعیت خانه های مسافر در رامسر نظارت و رسیدگی شود

وضعیت خانه های مسافر در رامسر نظارت و رسیدگی شود

رامسر - امام جمعه رامسر خواهان نظارت و رسیدگی به وضعیت خانه های مسافر در ایام نوروز و تعطیلات در شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام سید جعفر رضایی صبح شنبه در جلسه امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان با اشاره به اینکه جلسات امر به معروف و نهی از منکر به صورت منظم برگزار شود گفت: خانه‌های مسافر و پلاژها به خاطر کمبود مسافر به حال خود رها شده و اتفاقات بدی در آن افتاد و باعث ضربه خوردن به موقعیت گردشگری شهر است.

وی افزود: خانه‌های مسافر و فضای نامتناسب دینی در پلاژها و اماکن گردشگری تحت بررسی قرار گیرد و وضعیت خانه‌های مسافر بررسی شود تا توزیع مشروبات الکلی و زنان خیابانی به حداقل برسد تا آفت‌های گردشگری وارد شهر نشود.

وی خاطر نشان کرد: نظارت و بازرسی اصناف با جدیت انجام شود تا با کنترل قیمت‌ها و بازار مشکلی به وجود نیاید.

فرماندار رامسر در این جلسه گفت: جلسات امر به معروف و نهی از منکر ماهیانه به صورت منظم برگزار شود و در هر جلسه یک بحث مورد بررسی قرار گیرد.

محمد آزاد تصریح کرد: در راستای تنظیم بازار با مدیریت و کنترل بازار پیگیر هستیم و در سیستم تأمین اقلام مشکلی وجود ندارد ولی در سیستم توزیع با مشکل مواجه هستیم.

وی افزود: روزانه ۵ تن مرغ دولتی در رامسر توزیع می‌شود و باید فرهنگ و نگاه به کیفیت کار و دغدغه مندی در بازار تغییر کند.

کد خبر 4562895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha