پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۲۴

معاون دانشگاه خبر داد؛

فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گسترش می‌یابد

فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گسترش می‌یابد

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: معاونت بین الملل می‌تواند چهار راه ایجاد تسهیلات برای پیشرفت سایر گروه های دانشگاه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بابک شریف کاشانی گفت: در حال حاضر ارتباطات خوبی در زمینه جذب دانشجو با کشورهای همسایه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شده است.

وی از همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه تبادل استاد و دانشجو با کشورهای مطرح دنیا خبر داد و گفت: ایجاد دوره‌های کوتاه مدت مدون، معرفی توانمندی‌های دانشگاه به دنیا و توجه بیش از پیش به توانمندی‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی از برنامه‌های معاونت بین الملل دانشگاه در سال ۹۸ است.

شریف کاشانی گفت: با توجه به سند آمایشی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اولین دانشگاهی در کشور است که فعالیت‌های گسترده فرامنطقه ای در تمامی رشته‌ها را در دستور کار خود دارد؛ همکاری با دانشگاه‌های فرانسه گواه این موضوع است که امیدواریم در سال ۹۸ این مهم گسترش یابد.

وی ادامه داد: در زمینه بین المللی سازی نگاه و توجه دانشگاه صرفاً به علوم پایه و بالینی و یا حتی به یک رشته خاص نیست چرا که هدف گسترش تعاملات بین المللی در تمام رشته‌ها است.

کد خبر 4578217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha