۱۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۴۹

فرمانده انتظامی شازند خبر داد؛

دستگیری ۱۰۰ توزیع کننده مواد مخدر و معتاد متجاهر در شازند

دستگیری ۱۰۰ توزیع کننده مواد مخدر و معتاد متجاهر در شازند

اراک- فرمانده انتظامی شهرستان شازند از دستگیری ۱۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اجرای طرح نوروزی پلیس این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد عقیل سلگی در تشریح این خبر اظهار داشت: در اجرای درخواست شهروندان مبنی بر برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و پاکسازی محلات از حضور و تجمع معتادان متجاهر، مأموران پلیس این شهرستان از ابتدای سال جاری با هماهنگی دستگاه قضائی، با اجرای طرح‌های مختلف، اقدام به پاک سازی نقاط آلوده از وجود معتادان متجاهر کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با شروع طرح نوروزی، عملیات‌های مختلف پاک سازی نقاط آلوده نیز با به کارگیری حداکثر توان اجرایی و محوریت برخورد با تولید و توزیع کنندگان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در سطح شهرستان شازند اجرا شد.

وی با اشاره به کشف یک کیلو و ۲۰۰ گرم انواع مواد مخدر در سطح شهرستان شازند از آغاز تا پایان طرح نوروزی اظهار داشت: همچنین در این طرح ۱۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر نیز در نقاط مختلف این شهرستان دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

کد خبر 4582810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha