پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۳۸۵، ۱۶:۵۴

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار خالد مشعل :

ایران از تشکیل دولت وحدت ملی در فلسطین حمایت می‌کند / عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در راستای منافع دشمنان اسلام است

ایران از تشکیل دولت وحدت ملی در فلسطین حمایت می‌کند / عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در راستای منافع دشمنان اسلام است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، بر حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلام ایران از همکاری گروه های مختلف فلسطین و تشکیل دولت وحدت ملی بر اساس حفظ اصول و مصالح ملت فلسطین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقدیر از پافشاری حماس بر اصول خود و مبارزه با حصول نتیجه نهایی گفت: تنها راه باقی مانده برای مردم فلسطین برای احقاق حقوق از دست رفته خود مقاومت و پایداری است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با تاکید بر لزوم هوشیاری گروه های مقاومت ومردم فلسطین در قبال تحرکات منطقه ای و بین المللی رژیم صهیونیستی و حامیانش گفت در شرایط کنونی اتحاد جهان اسلام و تحرک گروه های فلسطینی در رایزنی با طرفهای منطقه ای، عربی و اسلامی با هدف فعال کردن آنان در جهت خنثی نمودن تهدیدات موثر است و از توافق مکه به عنوان یک اقدام مهم و سازنده یاد کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار تلاش برای عادی سازی روابط کشورهای اسلامی با رژیم غاصب صهیونیستی را در جهت خواست و منافع دشمنان اسلام عنوان کرد.

وی افزود: ملت و دولت ایران خود را نسبت به ادامه تلاش ها در جهت رفع رنج و آلام و مشکلات ملت فلسطین پایبند دانسته و در همین مسیر حرکت خواهند کرد.

خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز در این دیدار با تقدیر از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت فلسطین گفت با رفع اختلافات فلسطینی آنان می توانند دو هدف رفع مشکلات اساسی مردم وهمچنین ادامه پایداری در مقابل اشغالگران را تامین کنند.

وی مقاومت و حفظ ماهیت اسلامی و حماس را دو اصل خدشه ناپذیر این گروه سیاسی عنوان کرد و گفت: پایداری ما در جبهه های مختلف گفتگو و عمل دشمنان را به استیصال انداخته است.

کد خبر 458372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha