پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴

نماینده تام الاختیار استاندار تهران در خوزستان:

اولویت اصلی ستاد بحران جلوگیری از افزایش دبی رودخانه کرخه است

اولویت اصلی ستاد بحران جلوگیری از افزایش دبی رودخانه کرخه است

تهران- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: اولویت اصلی ستاد مدیریت بحران استان تهران در شهرستان دشت آزادگان جلوگیری از افزایش دبی رودخانه کرخه است.

محمد تقی زاده در گفتگوی تلفنی از خوزستان با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان تهران به عنوان استان معین خوزستان تعیین شده و بر اساس تقسیم بندی شهرستان دشت آزادگان به عنوان محل امدادرسانی ستاد مدیریت استان تهران تعیین شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در ادامه با بیان اینکه تمامی امکانات و ماشین آلات از سوی شهرداری‌های تابعه استان تهران را برای مهار سیل دشت آزادگان بکار خواهیم گرفت گفت: ستاد مدیریت بحران در شهرستان دشت آزادگان اقدام به ارائه خدمات عمرانی و پشتیبانی نظیر توزیع غذا و اسکان می‌کند.

نماینده تام الاختیار استاندار تهران در استان خوزستان افزود: اولویت اصلی ستاد مدیریت بحران استان تهران در شهرستان دشت آزادگان علیرغم دشواری کار جلوگیری از افزایش دبی رودخانه کرخه است.

وی در ادامه بیان داشت: اقدامات ستاد مدیریت بحران استان تهران در شهرستان دشت آزادگان عمدتاً پیشگیرانه بوده با ایجاد سیل بندها در اطراف شهرها و روستاهای این منطقه سعی در مهار آب داریم و در حال حاضر میزان حجم و دبی آب رود کرخه در اراضی بالادست شهرستان دشت آزادگان افزایش پیدا کرده و ایجاد این سیل بندها می‌تواند باعث جلوگیری نفوذ آب به داخل شهرها و روستاها شود.

کد خبر 4585655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha