پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۰۳

طی پیامی؛

سردار مؤمنی اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران را به شدت محکوم کرد

سردار مؤمنی اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران را به شدت محکوم کرد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با صدور پیامی اقدام دولت مستکبر آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ سردار اسکندر مؤمنی در پیامی اعیاد شعبانیه و ولادت با سعادت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و روز پاسدار، میلاد حضرت عباس (ع) و روز جانباز و همچنین ولادت حضرت زین‌العابدین (ع) را به آحاد مردم شریف ایران خصوصاً مردان غیور و ولایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبریک گفت و اقدام دولت آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی را خبیثانه خواند و آن را به شدت محکوم کرد.

وی در بخش دیگر پیام خود آورده است: اقدام اخیر دولت آمریکا در ادامه سیاست‌های خصمانه و خبیثانه این کشورِ استعمارگر علیه جمهوری اسلامی ایران است و آن دولت مستکبر بداند که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) این خباثت‌ها به جایی نمی‌رسد.

دبیرکل ستاد همچنین در این پیام، آمریکا را حامی اصلی گروه‌های تروریستی در دنیا خواند و گفت: در سال‌های اخیر چهره ریاکارانه و مزورانه آمریکا در تشکیل ائتلاف دروغین علیه تروریسم و پشتیبانی مالی و آمادی از گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه آشکار شده و این در حالی است که در سال‌های اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخلاف آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن، به نحو جدی و مستمر با تروریسم در منطقه در نبرد بوده و نقش مؤثری در نابودی حاکمیت گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه ایفا کرده است.

کد خبر 4586829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha