۲۴ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان خبر داد:

برگزاری پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم در زنجان

برگزاری پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو جاده ابریشم در زنجان

زنجان-مدیرکل میراث فرهنگی زنجان  از برگزاری پنجمین جشنواره بین المللی غذای اکو – جاده ابریشم  در زنجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از میراث فرهنگی استان زنجان، یحیی رحمتی گفت: پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم از ۲۹ فروردین ماه تا یکم اردیبهشت به مدت ۴ روز در زنجان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: بیش از ۱۵ کشور منطقه برای شرکت در بخش آشپزی این دوره از جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان گفت: البته در زمان باقی مانده تا جشنواره امکان افزایش تعداد کشورهای شرکت کننده در این جشنواره وجود دارد و هم اکنون پذیرش از سفارتخانه‌ها در حال انجام است.

رحمتی هدف از برگزاری این جشنواره امتحان کردن غذاهای لذیذ آن کشورها و آشنایی با فرهنگ و رژیم غذایی و تجربه کردن مزه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: نخستین جشنواره غذاهای کشورهای اکو – جاده ابریشم در سال ۱۳۹۴ همراه با دهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان برگزار شد.

کد مطلب 4589156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha