پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۰:۳۵

شهردار مینوشهر عنوان کرد:

مینوشهر آماده بحران احتمالی

مینوشهر آماده بحران احتمالی

خرمشهر- شهردار مینوشهر گفت: ستاد مدیریت بحران مینوشهر آمادگی کامل برای مقابله با بحران احتمالی بعد از مد اکبر را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم سیاحی شامگاه جمعه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان خرمشهر در سالن شهید دورقی فرمانداری خرمشهر، اظهار کرد: در پی اعلام نیاز به ماشین آلات، منطقه آزاد اروند ماشین آلات خراب مینوشهر را تعمیر کرد که پس از این اقدام، تقویت بیشتر سیل بندها به سرعت بیشتر انجام می‌شود.

شهردار مینوشهر با بیان اینکه خطر از سه محل رودخانه اروند کبیر، صغیر و دجله و فرات مینوشهر را تهدید می‌کند، از احداث سدهای خاکی برای مقابله با خطر احتمالی سیلاب در این شهر خبر داد.

وی افزود: یک هزار و ۲۰۰ گونی خاک نیز به عنوان پدافند غیر عامل در مینوشهر آماده شده است.

سیاحی اعلام خطر به مردم را از دیگر اقدامات شهرداری مینوشهر در راستای کاهش خطر احتمالی ناشی از مد اکبر برشمرد و گفت: شرایط فوق العاده به مردم مینوشهر اعلام و از آنها خواسته شده هوشیار باشند و از تردد در نزدیک رودخانه بپرهیزند.

وی افزود: همچنین به غرفه دارانی که در مسیر اروند به ارائه خدمات می پردارند اعلام شده که در این سه روز اعلام خطر، محل کار خود را تعطیل کنند.

کد خبر 4595241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha