پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۲۷

رئیس پلیس فتا استان مرکزی اعلام کرد؛

افزایش ۹۴درصدی جرائم سایبری در استان مرکزی طی یک سال اخیر

افزایش ۹۴درصدی جرائم سایبری در استان مرکزی طی یک سال اخیر

اراک- رئیس پلیس فتا استان مرکزی از افزایش ۹۴درصدی وقوع جرائم سایبری در این استان طی یک سال اخیر خبرداد وگفت: در برخی جرائم سایبری همچون برداشت غیرمجاز از حساب شاهد افزایش چند برابری هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احسان آنقی پیش از ظهر سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه استان مرکزی در اراک، با بیان اینکه به دنبال این هستیم جرایم سایبری که بیشترین آسیب را به مردم می‌زنند، آسیب‌شناسی کنیم و راه حل ارائه دهیم، اظهار داشت: جرایم سایبری سرقت اطلاعات حساب‌های بانکی و برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز با ۴۴ درصد در استان رتبه نخست را دارد و این جرم سایبری (برداشت غیرمجاز) در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ متأسفانه ۲۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد. همچنین کلاهبرداری اینترنتی در رده دوم و هتک حیثیت در رده سوم، جرایم سایبری را در استان مرکزی به خود اختصاص داده اند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ شاهد کاهش ۱۳ درصدی هتک حثیت در فضای مجازی هستیم و ۱۶ درصد جرایم سایبری، در حوزه هتک حیثیت است.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه کشفیات جرایم سایبری پلیس فتای استان مرکزی سه سال متوالی مقام نخست را در کشور به خود اختصاص داده است. میانگین کشف جرایم سایبری در کشور در حوزه فضای مجازی، ۷۰ درصد است که این رقم در استان مرکزی ۱۰۹ درصد ثبت شده است.

آنقی تصریح کرد: در حوزه وقوع جرایم در حوزه سایبری و فضای مجازی، در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ شاهد افزایش ۹۴ درصدی جرایم سایبری در استان مرکزی هستیم.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود در مورد تعطیلی و تشکیل پرونده در مورد کانال کلانتر استان مرکزی گفت: کانال کلانتر استان مرکزی بیش از یک سال در استان فعالیت داشته و مطالب آن موجب هتک حیثیت بوده و در این رابطه از سوی افراد مختلف به پلیس فتا شکایت واصل شده است.

آنقی خاطرنشان کرد: در پلیس فتای استان مرکزی برابر قانون در این مورد پرونده تشکیل شده و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، تحقیقات و بررسی‌های فنی و کارشناسی انجام و افرادی که ارتباط مستقیم با این کانال داشتند شناسایی شدند. پس از آن بیشتر ورود کردیم و برخی از افراد با دستور احضار شدند و تجهیزات این کانال نیز توقیف شد.

وی اظهار داشت: در نهایت پرونده در این مورد کامل و تحویل مراجع قضائی شد. پلیس در این رابطه هیچ فردی را دستگیر نکرده و از صفر تا صد این پرونده توسط پلیس فتای استان مرکزی پیگیری و انجام شده است.

آنقی عنوان کرد: برابر قانون پرونده تشکیل و به دادسرا ارجاع گردید و طبق قانون با متهمان پرونده برخورد خواهد شد. در برخورد قضائی با متخلفان جدی هستیم و در این مورد هم از هر گونه پیش داوری جدا پرهیز شود.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: اجرای طرح سیستم خدمات رمز پویا یا رمز یک بار مصرف در استان مرکزی در دستور کار بانک‌ها است که ۹۰ درصد از جرایم سایبری می کاهد و لازم است که شهروندان در اولین فرصت نسبت به تغییر رمز ایستا و یا رمز دوم حساب خود به رمز پویا اقدام کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: برخی از بانک‌ها در استان به این طرح مجهز هستند و بانک‌هایی هم که تاکنون نسبت به راه اندازی این سیستم اقدام نکرده اند، به سرعت این سیستم را راه اندازی کنند؛ اگر بانکی در این طرح ارائه خدمات نمی‌دهد بانک مورد اعتماد نیست.

کد خبر 4598178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha