۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۲۳

رئیس سازمان ملی استاندارد:

صنایع شیرینی و شکلات ایران قابل رقابت با دیگر کشورها است

صنایع شیرینی و شکلات ایران قابل رقابت با دیگر کشورها است

ساوجبلاغ - رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: صنایع شیرینی و شکلات ایران ارتقاءیافته و با دیگر کشورها رقابت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نیره پیروزبخت عصر شنبه در نشستی به‌منظور بررسی وضعیت استاندارد یکی از شرکت‌های تولیدی مواد خوراکی در شهرستان ساوجبلاغ، با اشاره به اینکه سال جاری به نام رونق تولید مزین شده است، اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانیم که در سال جاری نگاه ویژه‌تری به واحدهای تولیدی داشته باشیم.

وی در ادامه بابیان اینکه این شرکت تولیدی حدود هزار و ۵۰۰ نیروی کار مستقیم دارد، تأکید کرد: تنوع تولیدی این شرکت بالاست.

رئیس سازمان ملی استاندارد اضافه کرد: صنایع شیرینی و شکلات ایران ارتقاءیافته و با دیگر کشورها رقابت می‌کند.

پیروزبخت بابیان اینکه امید داریم در سال جاری بسیار فعال‌تر از گذشته ادامه دهیم، تصریح کرد: همه دستگاه‌های دولتی باید با همکاری استاندارد به واحدهای تولیدی کمک کنند.

وی با اشاره به وجود مشکلاتی در تأمین مواد اولیه شرکت‌های تولید خوراکی، گفت: سازمان استاندارد در کنار این شرکت‌ها است و با تمام وجود کمک می‌کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد بابیان اینکه سه بسته حمایتی از سوی سازمان ملی استاندارد برای واحدهای تولیدی پیش‌بینی‌شده است، گفت: از این میان یک بسته برای تولید و یک بسته برای واردات پیش‌بینی‌شده است.

پیروزبخت با تأکید با اشاره به ارائه تسهیلاتی برای سهولت واردات مواد موردنیاز واحدهای تولیدی، گفت: اقداماتی برای ارائه تسهیلاتی برای صادرات محصولات تولیدی انجام داده‌ایم.

به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد، با کشورهای مختلفی تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرده‌ایم که محصولات تولیدی کشور استانداردهای آن‌ها را برای صادرات داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه محصولات تولیدی از سه طریق داشتن استانداردهای کشور خودمان، داشتن استانداردهای کشور مقابل و یا داشتن ویژگی‌های استاندارد کشور مقابل صادرات شوند، گفت: سازمان ملی استاندارد، کمک به واحدهای تولیدی است و در این راستا تلاش می‌کند.

پیروزبخت با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی هرکجا که به مشکل خوردند به سازمان استاندارد مراجعه کنند، گفت: این سازمان راضی نیست که واحدهای تولیدی به مشکل برخورد کنند و همچنین حتی یک محصول بدون استاندارد تولید شود.

کد خبر 4601595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha