محمد درافشانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این دوره از طرح تجلیل از حافظان از ۲۳ اردیبهشتماه آغاز شده و تا ششم خردادماه سالجاری در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین ادامه خواهد داشت.
وی از شرکت دو هزار و ۵۰۰ حافظ قرآن در طرح تجلیل از حافظان قرآن کریم خبر داد و اظهار کرد: دو هزار و ۷۰۰ جز قرآن در بیستمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن از سوی ۶۰ داور برجسته در دو نوبت صبح و بعدازظهر داوری و طی مراسمی از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
درافشانی توسعه و گسترش فعالیتهای قرآنی، تشویق حافظان قرآن در عمل به منویات مقام معظم رهبری در راستای تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظ، ترویج فرهنگ تفکر، تدبر و عمل به آیات قرآنی در کنار حفظ قرآن را از جمله اهداف برگزاری طرح تجلیل از حافظان قرآن برشمرد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: بیستمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن در ردههای سنی کودکان، نوجوان، جوان و میانسال در دو بخش خواهران و برادران در حال برگزاری است و خوشبختانه مورد استقبال خوب حافظان قرآن قرار گرفته است.
نظر شما