پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۳۹

با حضور وزیر وزرش و جوانان؛

۳ طرح ورزشی در خوی افتتاح شد

۳ طرح ورزشی در خوی افتتاح شد

ارومیه – در جریان سفر استانی رئیس جمهوری به آذربایجان غربی با حضور وزیر ورزش و جوانان آذربایجان غربی سه طرح ورزشی در خوی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه ورزشی چند منظوره شمس شهر فیرورق خوی و دیوارکشی و محوطه‌سازی این مجموعه عصر سه شنبه با حضور وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد.

در سفر رئیس‌جمهور و هیئت همراه به آذربایجان‌غربی، سالن ورزشی چند منظوره شمس شهر فیرورق که در سال ۱۳۷۸ کلنگ‌زنی شده بود، در مساحت ۱۸۰۰ مترمربع و با هزینه کرد ۲۱ میلیارد ریال از اعتبارات ملی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور توسط مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد.

همزمان نیز دیوارکشی و محوطه‌سازی این مجموعه ورزشی به مساحت ۴ هکتار و با هزینه ۴.۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی نیز به بهره‌برداری رسید.

در مراسم افتتاحیه این مجموعه ورزشی، برانوش نیک‌بین مشاور وزیر ورزش و جوانان مدیرکل حوزه وزارتی ورزش و جوانان، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و فرماندار خوی نیز حضور داشتند.

در دومین برنامه سفر کاری وزیر ورزش و جوانان به همراه رئیس جمهور به آذربایجان‌غربی سالن تیراندازی شهدا خوی در مساحت ۱۱۰۰ مترمربع و با هزینه ۱۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی استانی توسط مسعود سلطانی‌فر به بهره‌برداری رسید که این سالن در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شده بود.

رئیس اداره ورزش و جوانان خوی در آئین بهره برداری از این طرح‌ها افرود: این طرح‌ها شامل «زورخانه پوریای ولی»، «سالن ورزشی چند منظوره شهر فیرورق» و «سالن تیراندازی با اسلحه جنگی» است.

امیر حسین طباطبایی اضافه کرد: احداث «زورخانه پوریای ولی» در سال ۱۳۹۱ و در زمینی به وسعت ۴۲۰ مترمربع در مجموعه ورزشی شهید چمران خوی آغاز و برای ساخت آن ۹ میلیارد ریال هزینه شد.

وی افزود: سالن ورزشی چند منظوره شهر فیرورق نیز با یکهزار و ۷۵۵ مترمربع مساحت در ۱۳۸۶ شروع و برای احداث آن ۲۱ میلیارد ریال هزینه شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان خوی اضافه کرد: این سالن برای ورزش‌هایی چون والیبال، کشتی، کونگ فو و کاراته مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: سالن تیراندازی با اسلحه جنگی که عملیات اجرایی آن سال ۱۳۹۲ شروع شد، در زمینی به وسعت یکهزار و ۱۰۰ مترمربع و با ۱۷ میلیارد ریال هزینه در سفر وزیر ورزش و جوانان به بهره برداری رسید.

طباطبایی اظهار داشت: دیوارکشی محوطه ۱۴ هکتاری مجموعه فرهنگی ورزشی استادیوم ۷ تیر خوی با ۶ میلیارد و ۷۷۰ میلیارد ریال هزینه و همچنین دیوارکشی و محوطه سازی مجموعه ورزشی شمس فیرورق با چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه نیز در این سفر مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 4623096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha