به گزارش خبرنگار مهر، فتحالله حقیقی شامگاه سه شنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور در محل استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از گامهای اساسی برداشته شده در استان برای اهتمام به رونق تولید، شناسایی واحدهای تولیدی راکد و بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید است، افزود: خوشبختانه اقدامات صورت گرفته باعث شده است که زنجان رتبه سوم را در حوزه کسب و کار از آن خود کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اقداماتی که پارسال در راستای رفع موانع تولید انجام شده، کمک به واحدهای تولیدی در راستای تداوم فعالیت آنها بوده است، تصریح کرد: همین موضوع باعث شده است که امروز با جرأت اعلام کنیم که سال گذشته نه تنها یک واحد تولیدی در استان تعطیل نشد، بلکه برخی از واحدهای راکد نیز شناسایی و به چرخه تولید بازگشتند.
استاندار زنجان با یادآوری اینکه برنامهریزی در سالجاری به این ترتیب بوده که پنج موضوع محوری به عنوان نقشه راه باید توسط مدیران دستگاههای اجرایی استان عملیاتی شود، ادامه داد: برای اینکه بتوانیم کارهای مؤثری در زمینه رونق تولید انجام دهیم، ۴۰ پروژه محوری در استان احصا و برای اجرای آنها نیز نقشه راه تعیین شده است.
حقیقی با بیان اینکه برای پیشبرد اهداف در این زمینه باید از همه ظرفیتها بهویژه افزایش اختیارات بانکها استفاده کرد، افزود: همچنین برنامهریزیهایی برای تحقق رونق تولید و تشکیل ستادی در این حوزه انجام شده است. از طرفی، در این زمینه بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدی انجام و حتی تا جایگاه ملی نیز پیگیری لازم صورت میگیرد.
وی در ادامه به مطالبات دولتی شرکتها اشاره کرد و با بیان اینکه تداوم این روند میتواند تأثیرات منفی در رونق تولید داشته باشد، اظهار کرد: مطالبات دولتی شرکتهایی چون واگنسازی از راهآهن که مبلغ آن به ۱۲۰ میلیارد تومان میرسد، نیازمند آن است که برای وصول این مطالبات یک دستور ملی صادر شود.
حقیقی یکی از مهمترین فاکتورهای واگذاری شرکتهای تولیدی به بخش خصوصی را اهتمام به اهلیت افرادی است که این شرکتها به آنان واگذار میشود، خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم دغدغههایی چون روغننباتی جهان و … در استان تکرار شود.
نظر شما