به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی و بازنگری طرح های هادی و توسعه اشتغال روستایی شهرستان همدان گفت: بازنگری طرح هادی و توسعه اشتغال روستایی ۳۳ روستای بخش مرکزی و شراء شهرستان همدان در دست اقدام است.
وی افزود: اعتبار بازنگری طرح هادی ۳۳ روستای بخش مرکزی و شراء شهرستان همدان تامین و به دو شیوه ایجاد اشتغال همسو با رونق تولید و بازسازی خسارات ناشی از سیل اخیر تخصیص داده خواهد شد.
حسین افشاری ادامه داد: دهیاران در خصوص مالکیت و الحاقیه های روستایی با بنیاد مسکن هماهنگ و کار را در مسیر قانونی طی کنند.
وی در خصوص تسریع روند بازنگری طرح هادی روستا ها خاطر نشان شد: تفاهم و شیوه همکاری بین دو مجموعه دولتی یا در داخل استان تبیین شده یا با توجه به اینکه هر دو سازمان تابع آیین نامه های اجرایی مصوبات دولت هستند با استعلامی از دبیر خانه شکل خواهد گرفت.
فرماندار همدان عنوان کرد: بازنگری و تعریف طرح هادی در قالب وظایف سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن سبب جلوگیری از رشد تعرض به زمین و باغ های شهرستان و مشکلاتی از قبیل ویلاسازی غیر مجاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: دست اندازی به اراضی عمومی، باغات و ساخت و ساز های غیر قانونی چه در شهر و روستا از سوی قانون پیگیری و برخورد خواهد شد.
افشاری اضافه کرد: بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی در بازنگری طرح های هادی روستاهای شهرستان نهایت همکاری و مساعدت قانونی را داشته باشید.


نظر شما