به گزارش خبرنگار مهر، معاون اول رئیسجمهور که سفر یکروزه خود به استان زنجان را از ساعتی پیش آغاز کرده است، بعد از گفتوگویی کوتاه با خبرنگاران در فرودگاه زنجان، راهی شهرستان ابهر شد تا شرکت تولیده کننده مواد شوینده در شهرستان را افتتاح کند. مجموع سرمایهگذاری شرکت ترکیهای تولیدکننده انواع محصولات بهداشتی در زنجان به ۲۷۰ میلیون یورو میرسد.
این شرکت با سرمایهگذاری ۱۰۰ درصدی سرمایهگذار ترکیهای در شهرستان ابهر احداث شده است که به منظور تامین بخشی از نیاز بازار ایران در سال ۹۰ اقدام به تاسیس کارخانهای در زمینی به مساحت ۲۴۰ هزار مترمربع در شهر ابهر از توابع استان زنجان کرد.
این شرکت با سرمایهگذاری خارجی به ارزش ۴۰ میلیون یورو معادل ۵,۹۴۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی شریف ابهر واقع شده که با راهاندازی آن برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر غیرمستقیم فرصت اشتغال ایجاد میشود.
این شرکت پنجمین شرکت بزرگ تولیدکننده پوشکهای بچه در سطح جهان است که با صادرات محصولات خود به ۹۰ کشور دنیا و نیز با بهرهمندی از تاسیسات تولیدی خود در کشورهای ترکیه، ایران، الجزایر، مصر، روسیه، کنیا در صحنه رقابت جهانی دارای موقعیت بسیار مناسبی است.
۲۵ هزار تن هیپوکلرید سدیم، ۷۵ هزار تن پودر ماشین لباسشویی، ۷۵ هزار تن پودر لباسشویی، ۵۰۰۰ هزار تن پودر ماشین ظرفشویی، ۵۰۰۰ تن مایع دستشویی، ۴۵ هزار تن مایع نرمکننده، ۴۵ هزار تن مایع پاککننده، ۲۵ هزار تن مایع جرمگیر و ۳۱۰۰ تن بطری پلیاتیلن از جمله تولیدات این واحد تولیدی است.
نظر شما