پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۰۵

استاندار مازندران:

برنامه های ملاقات مردمی از سوی دستگاه های اجرایی پیگیری شود

برنامه های ملاقات مردمی از سوی دستگاه های اجرایی پیگیری شود

ساری - استاندار مازندران با بیان اینکه گره گشایی از کار مردم در اولویت برنامه های مسئولان قرار دارد گفت: برنامه های ملاقات مردمی طبق روال از سوی دستگاه های اجرایی در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان بعدازظهر سه شنبه در حاشیه برنامه دیدار چهره به چهره با مردم ساری که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: گره گشایی از کار مردم در اولویت برنامه‌های مسئولان استانی و شهرستانی دولت قرار دارد و هیچ کاری نباید برای مسئولان بالاتر از رسیدگی به مشکلات مردم باشد.

وی گفت: پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی بر مردم سالاری است و توسعه و پیشرفت کشور و ایستادگی ما در برابر دشمنان مرهون حمایت‌های مردمی است.

نماینده عالی دولت در مازندران تاکید کرد: در چنین فرآیندی برای ما به عنوان مسئولان نظام جمهوری اسلامی هیچ اولویتی بالاتر از رسیدگی به کار مردم نیست و برنامه ملاقات عمومی استاندار نیز با این رویکرد در تمام شهرستان‌های استان مازندران برگزار شده و می‌شود.

حسین زادگان، اظهار داشت: در برنامه ملاقات عمومی مدیریت ارشد استانی که معاونان و سایر مدیران رده میانی استان نیز حضور دارند و با هدف رسیدگی به مشکلات مردم انجام و تلاش می‌شود تلاش برآن است تا در شرایط حساس کنونی بتوانیم در حد توان مشکلات مردم را کاهش دهیم.

وی گفت: مدیران دستگاه های اجرایی نیز موظفند نامه‌های مردمی را که از سوی مدیریت ارشد استانی به آنها ارجاع می‌شود پاسخ دهند و برای رفع مشکلات احتمالی که به آنها ارجاع می‌شود، تلاش کنند.

استاندار مازندران گفت: برنامه ملاقات عمومی باید طبق روال از سوی تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و شهرداران در دستور کار قرار گیرد و روزهای سه شنبه هر هفته نیز برای این کار پیش بینی شده است.

کد خبر 4656262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha