پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت:

ادعای فساد ۵۰ هزار میلیاردی از قول وزیر بهداشت کذب است

ادعای فساد ۵۰ هزار میلیاردی از قول وزیر بهداشت کذب است

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ادعای مطرح شده از قول وزیر مبنی بر فساد ۵۰ هزار میلیارد تومانی را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش جهانپور، گفت: عبارت «۵۰ هزار میلیارد تومان فساد در نظام پزشکی» به نقل از وزیر بهداشت در نشست با فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی که در مصاحبه نقوی حسینی آمده است به هیچ وجه در صحبت‌های وزیر بهداشت نبوده و اساساً ایشان هیچ مطلبی تحت عنوان فساد ۵۰ هزار میلیارد تومانی یا فساد در نظام پزشکی اظهار نکرده اند و خبر اظهارات ایشان در رسانه‌ها موید این مطلب است.

وی افزود: ۵۰ هزار میلیارد تومان کل حجم بازار دارو و تجهیزات پزشکی است و به نظام پزشکی هم در هیچکدام از قسمت‌های سخنان وزیر بهداشت اشاره نشده است‌.

کد خبر 4666103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • میثم IR ۱۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
      0 0
      چرا وقتی اسم فساد و برخورد با فساد می آید عده ای ناراحت میشوند.حالا ۵۰ هزار میلیارد نه، هزار میلیارد. مگر این رقم فساد کم است؟ چرا راهی برای برخورد با فساد پیدا نمیکنند. نمایندگان مردم چرا در خواب هستند؟