۲۴ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۲۴

معاون دانشجویی وزارت علوم خبر داد :

برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه پرسنل کمیته‌های انضباطی / افزایش وام شهریه در صورت اختصاص متمم بودجه

برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه پرسنل کمیته‌های انضباطی / افزایش وام شهریه در صورت اختصاص متمم بودجه

کارگاههای آموزشی برای پرسنل کمیته های انضباطی دانشگاهها طرحی است که برگزاری آن از دید معاون دانشجویی وزیر علوم می تواند در عملکرد کمیته های انضباطی تأثیر مثبت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزیر علوم شب گذشته در جمع دبیران شورای صنفی دانشجویان در دانشگاه بوعلی همدان در پاسخ به سوال دانشجویانی که از عدم تناسب امکانات رفاهی و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو انتقاد می کردند، گفت : "مطمئن هستیم که تاکنون افزایش پذیرش دانشجو با امکانات آموزشی مطابقت داشته است و امکانات آموزشی دانشگاهها هنوز هم برای افزایش تعداد دانشجو کشش دارد. امکانات در حد خوابگاه و سلف سرویس نیز با مدیریت قابل حل است."

وی افزود: "اقداماتی که از سوی دانشگاهها صورت گرفت، نتوانست کلیه افزایش ظرفیت را بپوشاند اما کمک های مردمی و امکانات شهری توانست از مشکلات کم کند."

معاون دانشجویی وزیر علوم در پاسخ به اعتراض گسترده دانشجویان در خصوص پرداخت نشدن وام های دانشجویی گفت: "وام های دانشجویی از 60 میلیارد تومان به 120 میلیارد تومان در سال 85 افزایش پیدا کرد. 18 نوع وام دانشجویی پرداخت می شود. وام شهریه یکی از انواع وام های دانشجویی است که میزان آن در سال 85 از رشد 2 برابری برخوردار بود."

وی از اصرار وزیر علوم مبنی بر افزایش اعتبار وام های دانشجویی در سال 86 از 120 میلیارد تومان به 240 میلیارد تومان خبر داد و گفت: "به همین دلیل مقام وزارت تا آخرین لحظات پشت در کمیسیون تلفیق بودند که اعتبار وام های  دانشجویی ارتقا پیدا کند اما مانند هر نهاد دیگری چنین امری محقق نشد. اگر متممی باشد، این ارقا قطعا حاصل خواهد شد."

محمود ملاباشی در خصوص اظهار نماینده صنفی یکی از دانشگاهها مبنی بر اینکه دوران فعلی دانشجویان افسرده ترین دوره  است، گفت: " تاکنون 3 مرتبه جلسه وزارتی با شخص رئیس جمهور داشتم و ایشان تأکید کردند مسئولین دانشگاهها در شاد نگاه داشتن فضای دانشگاهها فعال باشند."

کد خبر 469558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha