پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹

مدیرکل منابع طبیعی بوشهر:

۴۳ سازه بند سنگی ملاتی در استان بوشهر افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود

۴۳ سازه بند سنگی ملاتی در استان بوشهر افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود

بوشهر - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: در هفته دولت امسال ۴۳ سازه بند سنگی ملاتی در استان بوشهر افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری صبح شنبه در آئین کلنگ‌زنی سازه بند سنگی ملاتی در کنگان اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌های آبخیزداری در استان بوشهر تلاش‌های خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در هفته دولت شاهد افتتاح ۱۰ سازه بند سنگی ملاتی و آغاز عملیات اجرایی  ۳۳ سازه بند سنگی ملاتی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزیداری استان بوشهر در استان بوشهر خواهیم بود.

منتظری افزود: در اولین روز از هفته دولت عملیات اجرایی یک مورد سازه بند سنگی ملاتی با حجم چهار مترمکعب سنگ و ملات و پنج هزار و ۷۰۰ مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی در شهرستان کنگان آغاز شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اضافه کرد: این طرح با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۳۸۹ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی در شهرستان کنگان شروع شده است.

در این مراسم معاون استاندار بوشهر، فرماندار شهرستان کنگان، امام جمعه شهرستان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و معاون آبخیزداری و روسای اداره کنترل سیلاب و آبخوانداری و مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان و روسای ادارات شهرستان حضور داشتند.

کد خبر 4700238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha