پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴

استاندار مرکزی اعلام کرد؛

لزوم گسترش نقش آفرینی شهرستان خمین در اقتصاد استان مرکزی

لزوم گسترش نقش آفرینی شهرستان خمین در اقتصاد استان مرکزی

خمین- استاندار مرکزی گفت: با تأمین زیرساخت‌ها با توجه به ظرفیت های موجود شهرستان خمین، این شهرستان می تواند درعرصه اقتصاد استان مرکزی نقش مهم و اثرگذار داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده ظهر یکشنبه در جمع مردم قورچی باشی در مسجد جامع این شهر، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با قدرت و پایداری مردم روستاها به ثمر رسیده است و پس از انقلاب، روستاییان در سنگر تامین کالا و  مایحتاج، موجب ثبات انقلاب شدند و حال وظیفه دولت است که در کنار این مردم زیرساخت‌ها را برای تحول در اقتصاد تامین کند.

آقازاده تاکید کرد:  بخشی از روستاییان در روستاها ماندند و بخشی نیز روستا را ترک کردند، اما برای برگشت آنها که مهاجرت کرده اند و ماندگاری آنها که مانده‌اند از سوی دولت باید انگیزه ایجاد شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: البته در شرایط کنونی دولت نیز مشکلات خاص خود را دارد اما با تمام تنگناهای به وجود آمده از سوی دشمنان تامین زیرساخت‌های کشور به خصوص در روستاها با هدف ایجاد اشتغال پایدار روستایی را در برنامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: دولت تلاش دارد تا در مورد خرید محصولات کشاورزان در رابطه با قیمت ها تجدید نظر کند. در استان مرکزی هم پیگیری های لازم صورت گرفته است تا برای خرید محصولات کشاورزی به قیمت مناسب و به سرفه برای کشاورزان اقدام شود. امیدوارم این اتفاق بیفتد و موجب انگیزه بیشتر برای کشاورزان شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: زیرساخت ها هرچه بیشتر مهیا باشد موجب جذب سرمایه است. سرمایه هر جا باشد ایجاد اشتغال و اقتصاد پر رونق می کند. زیرساخت ها می تواند در توسعه اقتصادی نقش مهمی ایفا کند. بنابراین در استان تلاش شده زیر ساخت برای جذب سرمایه گذاری و در نهایت توسعه اقتصاد و اشتغال پایدار مهیا گردد.

کد خبر 4701577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha