سیدحمیدرضا کاظمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زیرساختهای گردشگری تحت تأثیر جریان سیل آسیب جدی دیده است؛ مسئولان توانسته اند بخشی از این زیرساختها را برای جذب گردشگر و علاقه مندان فراهم کنند.
وی افزود: بخشی از زیرساختها در آثار تاریخی مانند غار کوگان، کاروانسرای چمشک، پل کلهر، آبشار افرینه، تالابها، راه دسترسی غار کلماکره و پل تاریخی پلدختر و موزه پلدختر برای قرار گرفتن در معرض دید علاقه مندان آماده شده است.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی به طرح احداث پل معلق در این شهرستان اشاره کرد و گفت: انتظار میرفت حداقل مسئولان احیا و بازسازی پل معلق دره خزینه را تعیین تکلیف کنند تا زمینه جذب گردشگر بیشتری در پلدختر فراهم شود.
کاظمی اظهار داشت: در رابطه با مکان احداث پل معلق ۲ گزینه دره خزینه و ورودی شهر پلدختر مطرح بود که جابجایی آن به ورودی شهر از چند جهت حائز اهمیت است.
وی یادآورشد: با توجه به پل تاریخی و وجود زیرساختهای شهری مانند اقامتگاه، رستورانها، آب، برق و… و یادمان شهدای گمنام در یک طرف پل احداث پل معلق در ورودی شهر مناسبت تر است.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود این زیر ساختها در ورودی شهر پلدختر که نمادی آمیخته از معنویت و تاریخ را برای گردشگران فراهم میکند احیای پل معلق در این مکان برای جذب گردشگران داخلی و خارجی مناسبتر است.
کاظمی گفت: از این رو طی تماس تلفنی با استاندار لرستان تشکیل جلسه برای تعیین تکلیف جابجایی پل معلق در ورودی شهر پلدختر با حضور مسئولان میراث فرهنگی مقرر شد.
وی افزود: همچنین از استاندار لرستان درخواست شد از غار کلماکره پلدختر به منظور احیای جاده جهت دسترسی راحت تر گردشگران بازدید به عمل آورد.
نظر شما