پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹

گزارش مهر از شورای آموزش و پرورش فردوس؛

وقتی جان دانش آموزان فردوسی فدای مصلحت اندیشی می شود

وقتی جان دانش آموزان فردوسی فدای مصلحت اندیشی می شود

فردوس- شهرستان فردوس در حالی با کمبود فضای آموزشی مقاوم مواجه است که چندین مدرسه نوساز این شهرستان در اختیار سایر نهادها بوده و بنا بر مصلحت اندیشی مسئولان مربوطه حاضر به تخلیه مدارس نیستند.

خبرگزاری مهر – گروه استان ها: چندین سال است در جلسات شورای آموزش و پرورش فردوس مسئله کمبود شدید فضای آموزشی با توجه به رقم بالای مدارس تخریبی به عنوان چالش مهم یاد می شود.

این کمبود فضای آموزشی در حالی است که آموزش و پرورش فردوس دارای چندین مدرسه نوساز بوده که در اختیار سایر ارگانها قرار دارد و علی رغم اصرار مسئولان آموزش و پرورش فردوس در سال های اخیر مبنی بر نیاز شدید به این مدارس، دستگاه ها حاضر به تخلیه این اماکن نیستند.

در جلسات شورای آموزش و پرورش وقتی صحبت از تخلیه این اماکن می شود پای مصالح شهرستان پیش کشیده می شود که به عنوان مثال یکی از مدارس که در اختیار  دانشکده ای است اگر تخلیه شود این دانشکده در شهرستان تعطیل و یا به شهرهای همجوارمنتقل خواهد شد.

این در حالی است که هر لحظه خطر جان دانش آموزانی که در مدارس تخریبی درس می خوانند را تهدید می کند ولی مسئولان شهرستان هر بار با مصلحت اندیشی و اینکه فلان دانشکده در صورت تخلیه و واگذاری به آموزش و پرورش امتیازش ممکن است از فردوس لغو شود موضوع را توجیه کرده اند.

در دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش فردوس نیز که در آستانه بازگشایی مدارس تشکیل شد بار دیگر مدیر آموزش و پرورش فردوس دغدغه اصلی خود مبنی بر لزوم تخلیه مدارسی که در اختیار سایر ارگانها قرار دارد را مطرح و خواستاراتخاذ تصمیم درستی از سوی شورا شد.

فردوس رتبه اول مدارس تخریبی استان

مدیر آموزش و پرورش فردوس در شورای آموزش و پرورش شهرستان با بیان اینکه شهرستان فردوس با داشتن ۲۸ درصد مدارس تخریبی رتبه اول مدارس فرسوده استان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: در شرایطی فعلی باید اماکن نوسازی که بصورت استیجاری در اختیار سایر ارگانها است به آموزش و پرورش برگردانده شود.

 ناظری ادامه داد: در صورت عدم تخلیه این مدارس باز هم بیش از ۴۰۰ دانش آموز که آینده سازان این کشور هستند مجبورند در مدارسی سال تحصیلی جدید را شروع کنند که در صورت بروز حوادث غیر مترقبه مانند زلزله، جان آنها به طور جدی در معرض تهدید قرار می گیرد.

جلسه ای بی نتیجه

وی از اعضای شورای آموزش و پرورش خواست در صورتی که اماکن مورد نظر امسال نیز تخلیه نخواهد شد با رای مثبت خود تصویب کنند تا دانش آموزان همچنان در مدارس فرسوده به تحصیل ادامه دهند.

ناظری در عین حال تاکید کرد: متاسفانه دانشکده فنی و مهندسی و پیراپزشکی که چندین سال است اماکن آموزشی ما در اختیار آنهاست هیچگونه اقدامی برای احداث ساختمان نکرده اند در حالی که برخی دانشکده های شهرهای همجوار با قدمت کمتر دارای ساختمان ملکی شده اند.

مزدآور یکی از اعضای شورای اسلامی شهر فردوس نیزدراین جلسه با بیان اینکه برای ساختمان دانشکده های فردوس باید مجوز ماده ۳۲ و یا ۲۱۵ گرفته شود افزود: با گرفتن این مجوزبرای کارهای عمرانی یک دانشکده اعتبار اختصاص داده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر اعضای جلسه شورای آموزش و پرورش فردوس در این جلسه نیز نتوانستند تدبیری اساسی برای کمبود فضای آموزشی مدارس بیندیشند و نتیجه ای حاصل نشد.

آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس

در ادامه این جلسه رئیس اداره آموزش و پرورش فردوس گزارشی از پروژه مهر و آماده سازی مدارس جهت بازگشایی ارائه کرد و گفت: دو ماه مانده به بازگشایی مدارس پروژه مهر در فردوس بصورت کامل اجرایی و آماده بازگشایی مدارس بودیم.

ناظری از قبولی ۲۲ نفر از کنکورهای امسال فردوس در رشته پزشکی خبر داد و افزود: دانش آموزان فردوس امسال در کسب رتبه های برتر در المپیادها و میانگین نمرات برتر کشوری خوش درخشیدند.

وی از اختصاص ۸۲ میلیون تومان جهت خرید تجهیزات مدارس حاشیه ای شهر خبر داد و تصریح کرد: برای رونق بازار فردوس تمام خرید ها را از داخل فردوس انجام دادیم.

کد خبر 4721312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha