به گزارش خبرگزاری مهر، نهمین نشست ماهانه مرکز تحقیقات استراتژیک جامعه اسلامی دانشگاهیان ایران، چهارشنبه شب با حضور اعضای هیات علمی، نخبگان دانشگاهی و اعضای دانشگاه های جامعه اسلامی دانشگاهیان ایران در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد.
دکتر علی عباسپور رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی با اشاره به سند چشم انداز بیست ساله و وضعیت علمی موجود کشور بر تسریع در روند تدوین واجرای نقشه جامع علمی کشور تاکید کرد و گفت: تنها کسی که نگران وضعیت علمی کشور است مقام معظم رهبری است چرا که ایشان بارها بر تحقیقات و اختصاص بودجه بیشتر به پژوهش و تحقیق در حوزه های مختلف تاکید داشته و دارند از اینرو تدوین و اجرای این مسیر نیازمند عزم ملی است.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به سند چشم انداز بیست ساله وعملیاتی کردن نقشه جامع علمی کشور باید به حرکت علمی خود شتاب بخشیم چرا که هدف مشخص است، بنابراین مسیر را باید مشخص کرد.
به گزارش مهر، جمعی از مسئولان دولتی، پارلمانی و دانشگاهی کشور در نهمین نشست ماهانه مرکز تحقیقات استراتژیک جامعه اسلامی دانشگاهیان ایران ، از روند کند پویایی در امر توسعه علمی کشور انتقاد کردند و تسریع در تدوین و اجرای نقشه جامع علمی کشور را خواستار شدند.
نظر شما