پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹

تا ۱۰ روز آینده؛

طرح بیمه سلامت اجباری در آذربایجان غربی اجرا می شود

طرح بیمه سلامت اجباری در آذربایجان غربی اجرا می شود

ارومیه – مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی گفت: افراد مذکور می توانند بعد از هفته بیمه سلامت با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت یا مراکز خدمات بیمه سلامت در این طرح ثبت نام کنند.

 به گزارش خبرگزاری مهر، نادر نانبخش در خصوص جزییات اجرای این طرح با اشاره به قانون پنج ساله ششم و مصوبه هیئت دولت افزود: طرح بیمه اجباری سلامت در ۱۰روز آینده همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی نیز اجرا می شود که در قالب این طرح افرادی که فاقد هرگونه بیمه درمانی هستند می توانند با ثبت نام در این طرح خود را تحت پوشش بیمه درمانی سلامت قرار دهند.

وی با بیان اینکه افراد مذکور می توانند بعد از هفته بیمه سلامت با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت یا مراکز خدمات بیمه سلامت در این طرح ثبت نام کنند گفت:سه دهک اول صد در صد هزینه سرانه درمانشان توسط دولت پرداخت می شود.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: دهک چهارم نیز پنجاه درصد و دیگر دهک ها با توجه به تمکن مالی خود در هزینه سرانه درمان مشارکت می کنند.

نانبخش با اشاره به افراد تحت پوشش دهک چهارم گفت: افرادی که چهل درصد حداقل دریافتی تا صد درصد را بر اساس قانون کار فعلی درآمد داشته باشند در این دهک قرار می گیرد و این بیمه فقط در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.

کد خبر 4752540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha