۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۰۲

ریزش کوه در محور گراب- کوهدشت منجر به مصدومیت ۳ راهدار شد

ریزش کوه در محور گراب- کوهدشت منجر به مصدومیت ۳ راهدار شد

خرم‌آباد- در پی بارندگی‌های شب گذشته و ریزش کوه در گردنه «پای آستان» محور گراب- کوهدشت، ۳ راهدار مصدوم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، درپی بارندگی های شب گذشته و ریزش کوه در گردنه پای آستان محور گراب- کوهدشت خودروی راهداری دچار سانحه و به مصدومیت سه نفر از راهداران منجر شد.

محمدامین رحیمی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای کوهدشت در این رابطه گفت: مصدومیت راهداران سطحی بوده و دو نفر از آنان از بیمارستان ترخیص شده اند اما یکی از آنها که از ناحیه سر و پا دچار جراحت شده است و همچنان در بیمارستان بستری و تحت درمان و آزمایشات لازم قرار دارد.

لازم به ذکر است که عباس شرفی مدیرکل راهداری، عارف امرایی معاون راهداری و محمدحسین امینیان مشاور مدیرکل و مدیر حراست اداره کل به محض اطلاع با حضور در بیمارستان، پیگیر وضعیت درمان این راهداران سختکوش شدند.

کد مطلب 4756039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha