پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۹۸، ۰:۱۴

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:

واژگونی اتوبوس در اتوبان کرج به قزوین ۱۱ مجروح برجا گذاشت

واژگونی اتوبوس در اتوبان کرج به قزوین ۱۱ مجروح برجا گذاشت

 قزوین-مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: لغزندگی جاده موجب واژگونی یک دستگاه اتوبوس در اتوبان کرج به قزوین و مجروح شدن ۱۱ نفر شد.

قدرت الله مهدی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت ۲۳.۳۰ دقیقه یکشنبه شب یک دستگاه اتوبوس در اتوبان کرج به قزوین و زنجان واژگون شد.

وی افزود: این حادثه در نزدیکی عوارضی شماره دو در مسیر قزوین به زنجان رخ داد و براثر لغزندگی جاده راننده اتوبوس نتوانست خودرو را کنترل کند و واژگون شد.

مهدیخانی تصریح کرد: با حضور بموقع آمبولانس های مرکز فوریت های پزشکی قزوین مصدومان به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل شدند.

سرهنگ نصرالله بیگلری هم به خبرنگار مهر گفت: بارش های روزهای اخیر موجب لغزندگی جاده شده و با بی احتیاطی رانندگان با حوادثی روبرو می شویم که واژگونی اتوبوس نیز از جمله این حوادث است.

وی بیان کرد: محدوده نیروگاه و نزدیکی شهر قزوین معمولا رانندگان بر سرعت خود اضافه می کنند و بسیاری از حوادث در محدوده نزدیکی شهرها رخ می دهد.

رئیس پلیس راه استان قزوین یادآورشد: این اتوبوس از تهران به سمت شهر مرند و خوی در حرکت بود که در نزدیکی عوارضی شماره دو قزوین به دلیل لغزندگی جاده از مسیر خارج و سپس واژگون شد.

وی بیان کرد: خوشبختانه این حادثه کشته ای نداشته و مجروحان با کمک مرکز فوریت های پزشکی استان قزوین برای مداوا به بیمارستان شهید رجایی منتقل شدند.

سرهنگ بیگلری از رانندگان خواست در مواقع بارندگی با احتیاط کامل حرکت کرده و با سرعت کمتر از سرعت مجاز رانندگی کنند تا بتوانند خودروی خود را کنترل کنند.

رئیس پلیس راه استان قزوین اظهارداشت: با اعلام پلیس راه کشور در اثر بارشهای اخیر بیش از ۲۰۰ مورد واژگونی خودرو در جاده ها ثبت شده که با توجه به تداوم بارشها از تمامی رانندگان درخواست می شود در موقع رانندگی به مقررات راهنمایی و رانندگی توجه کرده و با احتیاط تردد کنند.  

کد خبر 4757239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha