به گزارش خبرنگار مهر، سردار مرتضی کشکولی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی ایران سفارت آمریکا پایگاهی بود که می خواست شاه را برگرداند و انقلاب را با شکست مواجه کند، اظهار داشت: اینجا بود که دانشجویان هوشمند و انقلابی ما حرکت کردند و لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند.
وی با بیان اینکه امام راحل هم حکیمانه گفتند که این انقلاب از انقلاب اول قوی تر و بزرگتر است و نام تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم گذاشتند، تصریح کرد: در انقلاب اول شاه را بیرون کردیم و در انقلاب دوم آمریکا را از ایران بیرون کردیم، هنوز هم آثار این انقلاب دوم را می بینیم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان یادآور شد: آمریکایی ها بازهم می خواهند برگردند، با ارعاب و تطمیع و ...، اما همچنان مقابله می کنیم و گفتمان مقاومت ما پاسخی است به اینکه نگذاریم آمریکایی ها به کشور برگردند.
سردار کشکولی با اشاره به اینکه حتما روز ۱۳ آبان را باید گرامی بداریم، گفت: ماهیت انقلاب اسلامی ایران ماهیت ضد استکباری است، اگر می خواهیم بگوییم انقلاب زنده است باید در روز ۱۳ آبان با شعار مرگ بر آمریکا حرکت استکبارستیزی خود را نمایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰ سال است روزانه و هفتگی و ماهانه درگیر یک درگیری تمام عیار با آمریکا هستیم. باید این تاریخ انقلاب را مرور کنیم تا فراموش نشود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تاکید بر اینکه آمریکا در حال افول است، افزود: این آمریکا آن آمریکای ۴۰ سال پیش نیست. در تاکتیک با شکست مواجه شده اند و قدرت ایجاد ائتلاف علیه ایران را ندارند.
سردار کشکولی ادامه داد: الان آمریکایی ها متوسل به سه تاکتیک هستند. نخست نفوذ در سطح کارشناسی، دوم ارعاب و تهدید و عملیات روانی و سوم با تحریم به مردم فشار آورند.
وی با بیان اینکه آنچه که مهم است حضور هوشمندانه مردم در راهپیمایی است، تصریح کرد: مردم با حضور خود نشان می دهند که نقشه دشمن را می دانند و این حضور باید قوی و پررنگ باشد. این حضور یک مقاومت است و نباید تحت الشعاع نگاه های جناحی و سیاسی قرار بگیرد چون فراتر از مسائل جناحی و یک نیاز ملی است.


نظر شما