به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محزون بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از روستاهای آرو و سید آباد از توابع بخش مرکزی دماوند که به منظور بررسی آخرین اطلاعات آماری و ظرفیت های موجود در این ۲ روستا صورت گرفت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سامانه ای را در سطح کشور در حوزه توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در حال پیگیری هستیم که اطلاعات این سامانه مثل سایر اطلاعاتی که در کشور به عنوان آمار و اطلاعات رسمی تولید می شود بتواند در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها مورد استفاده قرار گیرد.
محزون افزود: این بازدید به منظور مشاهده و روند چگونگی انجام لایه های عملیاتی این سامانه که تکمیل اطلاعات آن را نیز انجام می دهند صورت گرفته که کیفیت اطلاعاتی که مورد ثبت و ضبط قرار می گیرند و فرآیند این اطلاعات مورد بازبینی قرار بگیرد که در جهت ارتقا آن با مسئولین حوزه توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری قدم هایی برداشته شود.
مدیر کل دفتر جمعیت نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران با بیان اینکه پیش از این در سرشماری های عمومی نفوس و مسکن که اولین دوره آن در سال 1335 در کشور اجرا شده اطلاعاتی را در کنار اطلاعات جمعیت و مسکن جمع آوری می کردیم که تحت عنوان اطلاعات شناسنامه آبادی ها بود گفت: این اطلاعات از آن جهت که نظام آماری کشور به سمت مدرن سازی می رود و استفاده از اطلاعات ثبتی به جای پرسش گری از خانواده و کارخانه ها در دستور مرکز آمار ایران قرار دارد به همین سبب به دنبال جایگزین کردن منابع و پایگاه های اطلاعاتی دستگاه ها به جای اطلاعاتی هستیم که ماموران سرشماری در آمارگیری ها می پرسیدند.
وی عنوان داشت: در حوزه ای جمعیت و مسکن قدم هایی در حال برداشته شدن است اما در حوزه شناسنامه آبادی ها از طریق این سامانه در حال برنامه ریزی هستیم که قدم هایی برداشته شود و هم اکنون در حال برنامه ریزی می باشیم.
نظر شما